Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Κηρήθρα 90 grΓια την κατασκευή κηρηθρών χρησιμοποιούμε φυσικό κρητικό κερί μέλισσας, το οποίο έχει απολυμανθεί 100%. Με τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας φτιάχνουμε κηρήθρες με τα πιο βαθιά κελιά βάρους 90γρ. Οι μέλισσες τα δέχονται και τα κτίζουν  άμεσα.
Επίσης αγοράζουμε κρητικό κερί και αναλαμβάνουμε κατασκευή κηρηθρών με το δικό σας κερί παρουσία σας. 

Παρουσίαση ΕταιρείαςΠρόκειται για μια νεοσύστατη εταιρεία που δίνει ένα δυναμικό παρόν στο μελισσοκομικό χώρο με σκοπό να στηρίξει το μελισσοκόμο στην προσπάθεια βελτίωσης της παραγωγής του.
Με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, την οργάνωση επιστημονικών -επιμορφωτικών σεμιναρίων και με καταρτισμένο επιτελείο έμπειρων συνεργατών στοχεύουμε στην ενίσχυση του μελισσοκόμου με σκοπό την ποιοτική αύξηση της παραγωγής του.

Επιδιώκουμε εντιμότητα, αξιοπιστία και ήθος στις συναλλαγές μας, ώστε να χτίσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, γιατί θεωρούμε το μελισσοκόμο συνεργάτη και όχι πελάτη.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη μοναδική αξία του κρητικού μελιού και μόνο και να το προωθήσουμε σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό σας για το μέλλον του μελισσοκομικού κόσμου και την ανησυχία σας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος να ανταπεξέλθει στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου.  Περιμένουμε με χαρά την επίσκεψή σας στις εγκαταστάσεις μας για μια πρώτη γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων.

Προσφέρουμε ολοκληρωτική κάλυψη στο μελισσοκόμο αγοράζοντας το κρητικό μέλι και τροφοδοτώντας τον με μελισσοτροφές από άριστες πρώτες ύλες. Παρασκευάζουμε κηρήθρες από ντόπιο κρητικό κερί μέλισσας 90 γρ. με τα βαθύτερα κελιά, καλύπτουμε τον εξοπλισμό και την ένδυση και διεξάγουμε χημικούς ελέγχους του προϊόντος.