Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Παρουσίαση ΕταιρείαςΠρόκειται για μια νεοσύστατη εταιρεία που δίνει ένα δυναμικό παρόν στο μελισσοκομικό χώρο με σκοπό να στηρίξει το μελισσοκόμο στην προσπάθεια βελτίωσης της παραγωγής του.
Με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, την οργάνωση επιστημονικών -επιμορφωτικών σεμιναρίων και με καταρτισμένο επιτελείο έμπειρων συνεργατών στοχεύουμε στην ενίσχυση του μελισσοκόμου με σκοπό την ποιοτική αύξηση της παραγωγής του.

Επιδιώκουμε εντιμότητα, αξιοπιστία και ήθος στις συναλλαγές μας, ώστε να χτίσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, γιατί θεωρούμε το μελισσοκόμο συνεργάτη και όχι πελάτη.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη μοναδική αξία του κρητικού μελιού και μόνο και να το προωθήσουμε σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό σας για το μέλλον του μελισσοκομικού κόσμου και την ανησυχία σας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος να ανταπεξέλθει στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου.  Περιμένουμε με χαρά την επίσκεψή σας στις εγκαταστάσεις μας για μια πρώτη γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων.

Προσφέρουμε ολοκληρωτική κάλυψη στο μελισσοκόμο αγοράζοντας το κρητικό μέλι και τροφοδοτώντας τον με μελισσοτροφές από άριστες πρώτες ύλες. Παρασκευάζουμε κηρήθρες από ντόπιο κρητικό κερί μέλισσας 90 γρ. με τα βαθύτερα κελιά, καλύπτουμε τον εξοπλισμό και την ένδυση και διεξάγουμε χημικούς ελέγχους του προϊόντος.

5 σχόλια:

 1. Μπράβο ωραία δουλειά !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγχαρητήρια !! Που ακριβώς είσαστε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟY ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΩΣ ΚΡΗΤΗΣ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστούμε και εσείς ότι επιθυμείτε, σας τα στέλνουμε με μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή